Η ιστοσελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στον Μιχαλάκη μου, την Κατερινούλα μου και την Νεκταριούλα μου

ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

www.e-charter.gr
The best way to charter a yacht in Greece. Sailing yachts, motor yachts etc, at the best prices.
happyrooms.gr

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Κλόουν για παιδικά πάρτι, μαγικά τρικσ, μουσική τραγούδι κουκλοθέατρο. Mrs Duke τηλέφωνα επικοινωνίας:
210-9813473 & 210-9887108

livezilla

LiveZilla Live Chat Software
Home ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η ιδέα του να φτιάξουμε κάποια πράγματα μόνοι μας είναι πολύ καλή μεν, αλλά απαιτεί να γνωρίζουμε ορισμένα πράγματα. ΔΕΝ θα έπρεπε να ασχοληθείτε με κατασκευές που απαιτούν χρήση μηχανημάτων, εάν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς κάνετε. Τα εργαλεία μπορούν να κάνουν καταπληκτικά πράγματα αλλά μπορούν να γίνουν και επικίνδυνα αντικείμενα στα χέρια αυτών που δεν γνωρίζουν. Τρυπάνια, σέγες, κόφτες, λεπίδες, κοπίδια και όλα τα εργαλεία απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Καλό θα ήταν για όποιον δεν γνωρίζει να μην ασχοληθεί με τις κατασκευές, πριν του δείξει κάποιος και πριν μάθει ακριβώς την χρήση και τους κινδύνους που κρύβει. Πρέπει πάντα να διαβάζουμε τις οδηγίες χρήσεως των εργαλείων που χρησιμοποιούμε. Καλό θα ήταν να παίρνουμε επώνυμα εργαλεία με εγγύηση και ασφαλιστικές δικλίδες σε περίπτωση ατυχήματος, τα οποία κοστίζουν αρκετά περισσότερο μεν αλλά, διασφαλίζουν την σωστή και ασφαλή λειτουργία δε.επικοινωνήστε μαζί μας.

Λόγω υποχρεώσεων, έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με την σελίδα μου. Πιστεύω ότι θα μπορώ πλέον να κλέψω 2-3 ώρες την εβδομάδα, ώστε να ενημερώνω την σελίδα, με τα πράγματα που καταπιάνομαι. Αυτόν τον καιρό, έχω μπεί στην διαδικασία να φτιάξω μία κλωσσομηχανή, με ardouino mini. Η θεωρία απλή για όσους ξέρουν λίγο από τον συγκεκριμένο μικρουπολογιστή, η πράξη όμως διαφέρει, οπότε μόλις τελειώσω θα ανεβάσω σχέδια και φωτογραφίες από το έργο μου!

Ο κατασκευαστής αυτής της ιστοσελίδας, είναι παθιασμένος με κάθε είδους κατασκευές. Γιαυτό και η σχετική αναφορά στα κατασκευαστικά θέματα. Είμαι υπέρ της προσωπικής εργασίας και των μαστορεμάτων γενικά. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι κατασκευάζω τα πάντα μόνος μου, αλλά προσπαθώ να έχω όλα τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε πιθανή ζημιά στο σπίτι μου. Είμαι υπέρ του να στηρίζουμε τους επαγγελματίες που βγάζουν τα προς το ζην με την τέχνη τους, και κατά των έτοιμων τυποποιημένων λύσεων. Για παράδειγμα δεν θα αγόραζα ποτέ ένα έπιπλο υπολογιστή, θα το έφτιαχνα μόνος μου, όπως ακριβώς το θέλω και αυτό ακριβώς έχω κάνει. Για να μην μακρηγορούμε σε αυτό το κομμάτι του babinosgr ελπίζουμε να μπούνε οι προσωπικές σας απόψεις και τα σχόλια σας, για τις κατασκευές. Με μεγάλη μας χαρά θα δημοσιεύσουμε τυχόν φωτογραφίες και σχέδια, από κατασκευές που θα μας στείλετε. Πείτε μας για τα πάντα. Από ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, έπιπλα μέχρι ότι έχετε κατασκευάσει. Σε λίγο καιρό θα υπάρξει ένα αφιέρωμα στις κλωσσομηχανές!!! Και αυτό γιατί εκτός από έναν εξαιρετικό κύριο στην Λάρισα που έχει δημοσιεύσει ένα άρθρο στο internet δεν υπάρχει τίποτε άλλο σχετικό στα Ελληνικά για το συγκεκριμένο θέμα. Έψαχνα για πολύ καιρό να βρώ κάτι σχετικό στις μηχανές αναζήτησης και δεν μπόρεσα, και αυτό γιατί δεν μπόρεσα να βρω από κανένα λεξικό πως λέγονται οι κλωσσομηχανές στα Αγγλικά. Κατά τύχη μια μέρα ψάχνοντας για κάτι άλλο έπεσα πάνω τους. Για όσους ενδιαφέρονται οι κλωσσομηχανές στα Αγγλικά ονομάζονται incubators και πολύ πιθανόν να σας εμφανίσουν οι μηχανές κάποια επιστημονικά sites που κάνουν ιατρικές μελέτες γιαυτό χρησιμοποιήστε και ένα δεύτερο keyword όπως bird , chicken κλπ.

Περιμένουμε νέα και ιδέες σας.επικοινωνήστε μαζί μας

 

Σας αρέσει το κέντημα?

Banner

EASY PC ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Banner

Search

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ