Η ιστοσελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στον Μιχαλάκη μου, την Κατερινούλα μου και την Νεκταριούλα μου

ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

www.e-charter.gr
The best way to charter a yacht in Greece. Sailing yachts, motor yachts etc, at the best prices.
happyrooms.gr

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Κλόουν για παιδικά πάρτι, μαγικά τρικσ, μουσική τραγούδι κουκλοθέατρο. Mrs Duke τηλέφωνα επικοινωνίας:
210-9813473 & 210-9887108

livezilla

LiveZilla Live Chat Software
Home ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛIΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...Το Google πρωτοπορεί και πάλι και έφτιαξε το ART PROJECT. Είναι μία ιστοσελίδα η οποία μας ταξιδεύει στους χώρους και τα εκθέματα των σημαντικότερων μουσείων τέχνης στον κόσμο! Με την διαδικτυακή εφαρμογή, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα στα μουσεία σαν να περπατάτε σε αυτά και να απολάυσετε τα έργα σε ποιότητα HD! Πατήστε εδώ (http://www.googleartproject.com) για να οδηγηθείτε στην σελίδα.

 

Έχω την τιμή, να γνωρίζω προσωπικά, έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες και μαέστρους της Ελλάδας. Ο Γιάννης Μπουφίδης, είναι ένας μοναδικός άνθρωπος. Ταλαντούχος και με έργα παγκόσμιας εμβέλιας, παρουσιασμένα από τον ίδιο μέχρι και στο Καπιτώλιο, παρουσία του Πατριάχου Βαρθολομαίου, της Χίλαρι Κλίντον και πολλών άλλων επισήμων. Μία παρουσία που τιμά την Ελλάδα διεθνώς με έργα που δεν μπορεί παρά να σας συνεπάρουν. Βυζαντινή μουσική, σε τέλεια αρμονία, με την σύγχρονη Ευρωπαική μουσική, σε ένα μοναδικό πάντρεμα. Ο Γιάννης Μπουφίδης λοιπόν είναι ένας συνθέτης - μαέστρος, μοναδικός στο είδος του. Μιά μοναδική παρουσία στην Ελλάδα, ένας καταπληκτικός άνθρωπος, με μόνο του πάθος, αυτό για την μουσική. Ακούγοντας κομμάτια από την τετράωρη σύνθεση "ΣΤΑΥΡΩΣΗ" ένιωσα να με διαπερνά ένα ρίγος, ένα μοναδικό αίσθημα που δεν είχα ξανανιώσει. Έχοντας την τιμή να γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο, δεν θα μπορούσα παρά να γράψω αυτά τα λίγα λόγια γιαυτόν. Η ιστοσελίδα του Γιάννη Μπουφίδη είναι www.boufidis.gr
10-05-2008 Δυστυχώς αυτός ο μεγάλος μουσικός και άνθρωπος που γνώρισα, έφυγε από κοντά μας την πρωτομαγιά. Λόγω του ότι δεν θεωρώ ότι είμαι κατάλληλος να πω με λέξεις αυτά που πραγματικά αξίζουν για τον Γιάννη Μπουφίδη, σας παραθέτω τα παρακάτω άρθρα.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=113,id=820096
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=34881
http://www.patrokosmas.gr/

 

 

 
Σας αρέσει το κέντημα?

Banner

EASY PC ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Banner

Search

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ