ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΞΑΝΘΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

 

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος το babinos.gr δεν θα δημοσιεύει σε αυτό το κομμάτι του, άρθρα και παρατηρήσεις των φίλων του, εκτός εάν είναι επώνυμα. Τα άρθρα που θα δημοσιευτούν δεν θα πρέπει να περιέχουν προτροπές και υποδείξεις προς τους υπόλοιπους. Δεν θα πρέπει να αναφέρονται ονομασίες φαρμάκων, ονόματα ιατρών και φαρμακοβιομηχανιών. Σε όσα άρθρα αναφέρονται, θα αφαιρούνται από το κείμενο. Μπορείτε να δημοσιεύσετε εμπειρίες, καλές ή κακές, και να βοηθήσετε τους υπόλοιπους. Το babinos gr δηλώνει ότι δεν υιοθετεί καμία από τις απόψεις που δημοσιεύονται και προτείνει να κάνουν το ίδιο και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας. Το babinos.gr θα βρίσκει για εσάς, διεθνείς και Ελληνικές δημοσιεύσεις, επί ιατρικών θεμάτων και θα σας τις παρουσιάζει.

 

 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μας τις απόψεις σας για ότι συμβαίνει και σας απασχολεί. Όλα τα mails απαντώνται και όλα τα σχόλια (αρνητικά & θετικά) θα δημοσιεύονται στις σελίδες μας. Μπορείτε να στείλετε απαυθείας e-mail πατώντας παρακάτω η να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form).
direct mail to babinos.gr

η ιστοσελίδα babinos.gr δηλώνει ότι δεν θα χρησιμοποιεί τις διευθύνσεις σας για κανέναν σκοπό πέραν της προσωπικής επικοινωνίας του website μας μαζί σας. Δεν κρατάμε κανενός είδους βάση δεδομένων με στοιχεία επισκεπτών και e-mails παρά μόνο αυτών που κρατά ο server του hosting τα οποία ούτως η άλλως δεν μας ενδιαφέρουν.