ΞΑΝΘΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

 

ΤΑΛΑΙΠΩRIANS

Ποιοί είναι οι ταλαιπώριανς; Σύμφωνα με την δικία μου άποψη, όλοι μας ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε όλοι εμείς που μας ταλαιρωρεί το κράτος, ο γείτονας, η Γυναίκα, ο άνδρας, τα παιδιά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι πηγή ταλαιπωρίας για τον κάθε έναν μας. Γράψτε και στείλτε.

Ο πρώτος και καλύτερος.
Ο πρώτος ταλαιπώrian είμαι εγώ, θεωρώ τον εαυτό μου, θύμα των καταστάσεων μεν αλλά ποτέ δεν σκύβω το κεφάλι δε. Κατά την διάρκεια της ζωής μου έχω ταξιδέψει πολύ, σε πολλές χώρες και αυτό που συμπέρανα, είναι ότι οι άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, τραβάμε το ίδιο κουπί Η μόνη διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα μας έχουμε πολύ θάλασσα και έτσι το κουπί είναι πιο μακρύ. Δεν θέλω να μακρηγορώ αλλά αν δεν τα πω αυτά θα σκάσω. Έχετε ταξιδέψει με καράβια, με λεωφορεία, έχετε ανεβεί σε ταξί, στον ηλεκτρικό, και ξέρετε τι εννοώ. Μας καλούν να χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και καλά κάνουν. Εγώ είμαι υπέρ αυτών και τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Ναι αλλά ρε  παιδιά κάντε και κανένα αποσμητικό δώρο σε μερικούς από αυτούς που βάζετε εκεί μέσα….η τουλάχιστον τοποθετήστε στις πόρτες boha(μπόχα) detectors, αντισκορδιακά αποσμητικά χώρου ή βγάλε μια ανακοίνωση που να λέει ότι: «αν δεν έχετε επισκεφθεί την μπανιέρα του σπιτιού σας τις τελευταίες 2 μέρες ή έχετε φάει σκόρδο, κρεμμύδι, παστουρμά ή παράγωγα αυτών παρακαλείστε να ενημερώσετε τον οδηγό». Τώρα που βάζουν διαφημίσεις στα λεωφορεία, ψάχνω να βρω κανένα που να διαφημίζει αποσμητικό!!!! Θα το βγάλω φώτο και θα σας το στείλω!!!! Έχω πολλά ακόμη να πω αλλά δεν έχω χρόνο, κάποια άλλη στιγμή.
The No1 ταλαιπώrian

 

     

 

   
 

Είναι γνωστό ότι στο internet υπάρχουν τα πάντα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις σελίδες μας, να δώσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες και τις οδηγίες για το πως και που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Το babinos.gr ΔΕΝ είναι μηχανή αναζήτησης, είναι μια απλή ιστοσελίδα πληροφορών. Στην προσπάθεια αυτή θα θέλαμε να έχουμε την βοήθειά σας και τα σχόλιά σας, πάνω σε οτιδήποτε γνωρίζετε και θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας και σε παρατηρήσεις σχετικά με το ύφος και το περιεχόμενο του babinos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ babis@babinos.gr